Voordelige combinaties

Grote beurt icm APK

U  bent zuinig op uw auto en wilt dan ook zorgen dat hij in goede staat blijft! Daar helpen wij u bij. Naast de reguliere APK keuring (wat een momentopname is) heeft uw auto ook regelmatig een onderhoudsbeurt nodig. In combinatie met een grote onderhoudsbeurt is de periodiekekeuring (APK) zelfs gratis!

Misschien vraagt u zich dan af wat er met uw auto gebeurt met zo'n grote beurt? In ieder geval komt er nieuwe olie en een nieuw oliefilter in uw auto, de remmen worden uit elkaar gehaald en schoongemaakt, vloeistof niveaus, bandenspanning en verlichting worden gecontroleerd en waar nodig bijgevuld. Vaak worden ook het interieurfilter en het luchtfilter vervangen. Daarnaast zijn er werkzaamheden die niet bij elke grote beurt op de lijst staan, deze worden natuurlijk ook gedaan als dat nodig is. Denk hierbij dan bijvoorbeeld aan bougies, een brandstoffilter of een distributieriem. Deze worden tegen meerprijs uitgevoerd.

Natuurlijk overleggen we altijd eerst met u bij aanvullende werkzaamheden

Kleine Beurt

Kleine Beurt icm APK

Niet elk jaar heeft uw auto een grote beurt nodig. Vaak kan om het jaar ook een kleine beurt aan uw auto worden uitgevoerd. Hierbij wordt in ieder geval de olie en het oliefilter vervangen.

Daarnaast zijn er heel veel controlepunten die gemeten, bekeken en getest worden. Denk dan vooral aan de vloeistofniveaus, de banden, de verlichting en de ruitenwissers. Ook hierbij geldt dat bij deze kleine beurt de APK keuring meegenomen kan worden.

U krijgt daar dan een gereduceerd tarief voor doorberekend!

Klanten vertellen
Via de site eenvoudige een afspraak gemaakt en kon snel terecht voor een reparatie aan onze auto. Kreeg ook nog een prettige leenauto mee en de reparatie was dezelfde dag voor elkaar.
Thijs


Ze denken met je mee en voorzien dingen die ik niet bedenken kan. Snelle levering, auto thuis gebracht. Eerlijke prijs. Ik weet niet wat je nog meer zou kunnen verwachten.
Janneke


Je wordt er goed geholpen, is vaak van te voren duidelijk wat het gaat kosten en hier ben je nog een persoonlijke klant en geen nummer
Theo


Open en eerlijk garagebedrijf waarbij de klant goed word geïnformeerd over service en kosten. Geen verrassingen of overbodige handelingen tijdens APK of onderhoud. Gewoon prettig binnenkomen
Henk


Betrouwbaar, service gericht, eerlijk, vriendelijk
Anita


Of je nu een auto koopt van € 2.000 of van €30.000, garagebedrijf Mazier in Ermelo neemt je als klant serieus. Ze geven goed advies en helpen je waar het kan. En voor dat alles vragen ze heel redelijke prijzen.
Arjen


Goed geholpen bij de aanschaf van mijn auto. Zowel Willem Jan als Gerrico hebben er veel verstand van en zijn heel klantvriendelijk en eerlijk. Ik kan Autobedrijf Mazier iedereen aanraden.
Annemarie


Fijne betrouwbare garage. Duidelijke info, afspraak is afspraak. Nooit geen verassingen, eventuele reparaties worden eerst telefonisch besproken. Via Mazier app eenvoudig een afspraak te maken. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Kortom een uitstekende garage.
Pieter


Ben tevreden met de APK en onderhoudsbeurt die is uitgevoerd bij mijn auto. Snel en vakkundig werk, bellen van te voren wat de problemen zijn en wat de kosten hiervan zijn zodat je niet voor een verrassing komt te staan.
Alwin


Autobedrijf Mazier is een eerlijke garage waar samen naar de beste oplossing wordt gezocht. Niet meteen de duurste oplossing maar uitproberen of het ook voordeliger kan. Maar altijd degelijk en zeer klantvriendelijk!
Peter