Willem Jan

wat niet?

Sinds de oprichting betrokken bij Autobedrijf Mazier! Als 7 jarige mocht ik al hand en spandiensen verrichten. En dan is het nu meer dan veertig jaar verder. Trots op ons bedrijf en graag sta ik voor u klaar!

Stuur een mailtje

Dieny

Receptioniste

Kom je binnen of bel je ons? Dieny is uw eerste aanspreekpunt. Ze zorgt voor een warm welkom en probeert voor iedereen een geschikte oplossing te vinden. Van afspraak tot pech onderweg hulp, van ophalen tot een leenauto Dieny helpt je zo goed mogelijk. U bent als klant belangrijk en daarom zorgt ze er voor dat u welkom bent. 

Stuur een mailtje

Nathalie

Management assistent

Een volgende generatie van de familie Mazier die aan het werk is in het autobedrijf. Nathalie is een aanpakker in werkzaamheden die blijven liggen door alle drukte. Nathalie werkt gestructureerd en weet bijna alles wel weer op orde te brengen.

Stuur een mailtje

Anja

Administratie

De vrouw van Willem Jan en sinds enkele jaren ook werkzaam bij het autobedrijf, waar ze zich bezig houdt met de administratie. Van het inboeken van facturen tot het controleren van de bankafschriften. Anja zorgt voor een juiste en geordende administratie. Daarnaast zorgt Anja graag goed voor iedereen, een snoepje voor de kinderen en een lekkere vrijdagmiddagborrel voor het personeel.

Stuur een mailtje

René

Allround Autotecnicus

René is de monteur die netjes en geordend werkt, hij zorgt er voor dat iedereen een fijne werkplek heeft om te werken. Als René zoekt naar een oplossing dan is hij creatief, hij weet eigenlijk overal wel een oplossing voor. Lassen is iets wat René goed kan en daarom bent u daarvoor bij hem aan het goede adres. Maar wat vooral belangrijk is voor René is klantvriendelijkheid, er voor zorgen dat u tevreden bent.

Stuur een mailtje

Lennart

Technisch Specialist

Als je naar Lennart kijkt, zie je een monteur die rustig is, iemand die graag leert. Bij alles wat hij niet weet of kent, gaat hij op onderzoek uit en zo komt hij keer op keer tot nieuwe inzichten. Lennart is flexibel in zijn werken en staat open voor nieuwe dingen. 

Stuur een mailtje

Damian

Autotechnicus

Damian is rustig in de omgang met mensen, maar wil graag iedereen zo goed mogelijk helpen. Van een bandenwissel tot het zoeken van een storing, van een lampje vervangen tot het zorgen voor de juiste materialen voorraad bij Damian ben je hiervoor aan het juiste adres. 

Stuur een mailtje

Sam

Assistent autotechnicus

Sam kwam bij ons binnen als stagiaire, inmiddels heeft hij zij draai gevonden binnen het team als assistent autotechnicus. Sam is leergierig, vriendelijk, sociaal en hij helpt u graag weer op weg. 

Stuur een mailtje